Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем със скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем със скоростите

Здравейте на всички колеги.Имам спешна нужда от помощ!Указа се,че
    във слънчева Варна не мога да открия по сервизите и магазините жило
    за скоростния лост под №60652563,замества го и друга модификация
    под №71714862,така ми обясниха поне в сервиза на Фиат във Варна.
    Става въпрос за Алфа 156 1.8 16V ТС.Някъде ме съветват да го побългарявам!Не съм сигурен дали е редно!Тук във Варна се поръчвало и струва много пари.Чакаш около 2 седмиси.Ужас!!От скоро
    имам тази красавица и немога да и се нарадвам.Моля за съвет,ако ня-
    кой има такова жило мога да го купя.Помагайте PS...
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
    ------------------------------------------

Какво му стана на твоето?
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Ам, неЗнам колко струва в Варна, но ето ти цената на която би трябвало максимално да струва

69,84 еуро

Да я имаш като информация просто

Comment

Жилото като жило е перфектно.Проблема е в накраиника към планката
        на ск.кутия,т.е. там където се щраква към ябълката.Те по принцип са 2 жила.Проблема при мен е във горното,което се вижда веднага отгоре.Не съм го свалил и немога точно да преценя,но тази връзка е с
        някакъв гумен уплътнител,който е износен.При смяна на скоростите из-
        лиза в наи-неподходящиа момент и неможеш да включиш на никаква предавка.Ако си в трафик,резил за марката.Малко горещо докато бръкна и го сложа в позиция,за около 2/3 минути.Оттам до следващото
        кръстовище.Утре ми предлагат да свалим накраиника,който се развива
        от жилото без то да се сваля и да го побългаряваме.Ще снимам всичко
        и ще Ви покажа всичко.Дано да го оправим т.е побългарим.За сведение тук се поръчва за около 106? без ДДС в сервиза.При италянеца е малко по скъпо.Благодаря на всички които проявяват интерест.
        Поздрави!

Comment

Успех, дано стане пиши че ми стана интересно
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Побългаряването го отхвърлих.След много телефонни разговори и тър-
            сене в интернет,успях да открия Русенска фирма,които изнамериха комплекта жила в едно с планката за закрепване,включително скоростният лост.Всички обесняваха,че така се продават.Цената 364лв с ДДС.
            Утре чакам чрез куриер да пристигне прадката.Незнам дали е редно да ви дам името да фирмата и телефони./имам предвид да не е реклама/.Хората са много любезни и споменаха,че каквото ми трябва за красавицата,ще се стараят и за в бъдище да помагат.В четвъртък сам при Мимо и се надявам да сменя и пустото жило.Иматели идеи,всичко ли да сменя или само накрайника.И друго,ако някой може да качи снимките и схемите във форума,нагледно да видим за какво говорим да ми даде e-mail да му ги пратя.Още съм бос във форума и неуспях да ги кача.Поздрави на всички колеги!

Comment

Първоначално публикувано от mikoasp
              Побългаряването го отхвърлих.След много телефонни разговори и тър-
              сене в интернет,успях да открия Русенска фирма,които изнамериха комплекта жила в едно с планката за закрепване,включително скоростният лост.Всички обесняваха,че така се продават.Цената 364лв с ДДС.
              Утре чакам чрез куриер да пристигне прадката.Незнам дали е редно да ви дам името да фирмата и телефони./имам предвид да не е реклама/.Хората са много любезни и споменаха,че каквото ми трябва за красавицата,ще се стараят и за в бъдище да помагат.В четвъртък сам при Мимо и се надявам да сменя и пустото жило.Иматели идеи,всичко ли да сменя или само накрайника.И друго,ако някой може да качи снимките и схемите във форума,нагледно да видим за какво говорим да ми даде e-mail да му ги пратя.Още съм бос във форума и неуспях да ги кача.Поздрави на всички колеги!

Ето в тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632 можеш да напишеш името на фирмата, адрес, ако знаеш и телефона им, за да можем и ние да се възползваме от услугите им.
              Alfa Romeo Stelvio 2.0T
              Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

[/img]

[img][/img]

Тава е Въпростния проблем с жилото на скоростния лост.Отстранен е срещу доставка от Русе/адреса и телефоните на фирмата ще оставя в раздела/Цената на комплекта жила плюс скоростния лост и планката/в схемата под №1/ е 364лв с ДДС.
                • http://img89.imageshack.us/my.php?image=fax53fk6.tif

Comment

Working...
                X